S

Servicii

Producerea mobilei
Design de interior

Producerea mobilei

Orice spațiu prezintă o colecție personală de cele mai dorite obiecte, ce impune o apreciere individuală a dimensiunilor cît și a vizualizării exterioare. Compania Mobistyle poate să vă îndeplinească dorința prin executarea la comandă a tuturor obiectelor de mobilier de care aveți nevoie, pentru a îmbogăți spațiul Dumneavoastră cu originalitate și funcționalitate garantată de calitate.

 

Ca visele sa devină realitate aveți nevoie doar de cițiva pași:

  • Pentru o colaborare eficientă vă așteptăm la showroom-ul Mobistyle, unde ve-ți primi o prezentare complexă a produselor , materialelor și însă-și o soluție avantajoasă pentru spațiul Dvs.
  • După o întîlnire prestabilită , se vor concretiza dimensiunile spațiului curent pentru o determinare fixă a viitorului produs.
  • În conformitate cu dorințele și decizile  Dumneavoastră se va elabora o schiță tehnică, cît și vizualizarea 3D a volumui , în forma unei propuneri conceptuale de design .
  • Dacă decide-ți să conclucrați cu noi , se semnează ințelegerile contractului , pentru asigurarea garanției.
  • Într-un timp stabilit, produsul Dumneavoastră, va fi livrat și instalat de către cadrul companiei , cu multă experiență , ce va servi un timp indelungat ,fiind actual aducînd mereu satisfacție.

Printre clienți

imago.md
imperial vin
linella
amigo.md
oftalmocorrect
prime capital