Despre noi

Personalitate

Mobistyle este un producător autohton, dezvoltat pe piața Republicii Moldova, cu specializare în Producerea mobilei la comandă, cât și în Design Interior. Caracterul cadrului este compus din diverse personalități, ce au adus aportul la crearea Individualității companiei cu ajutorul unor principii comune, ce duc la un schimb continuu de apreciere și satisfacție prin muncă zilnică.

Valori

Noțiunea de valoare constitue baza unui sistem de organizare, iar echipa Mobistyle se conduce concret după principiile localizate în obținerea scopurilor propuse și anume în crearea unei împliniri duale, deoarece un client satisfăcut este bucuria unui specialist cointeresat de menținerea progresului. Această evoluție stă la baza unui echilibru combinat din cunoașterea caracteristicilor individuale ale fiecărui client pentru crearea unui spațiu ce va rezista în timp și va servi ca factor necesar în viață, devenind unic și încadrat perfect.

Misiune

Nimic nu poate exista fără un scop bine stabilit, ce devine o obsesie din care te încarci cu noi puteri. Astfel funcționează și Mobistyle, căci există o persistență concretă al ideilor, ce vor deveni realitate. Obiectivul primordial este de a lăsa o amprentă în viața fiecaruia ce apelează la serviciile noastre, cu ajutorul esteticului si funcționalității, ce vor satisface toate așteptările, căci se pune accentul în ambundența simțurilor pentru a creea un proces plăcut de lucru, pînă la ajungerea momentului final.

Pasiune și inspirație

Factorul ce duce la mișcare în crearea unor elemente personalizate artistice este iubirea față de mediul înconjurator, ce influențiază evoluția ideiilor. Astfel pasiunea și inspirația devin o armă în elaborarea lucrărilor noastre. 

Stil și calitate

Combinația unei structuri bine determinate împreună cu o vizualizare estetică ajung la culmile aprecierii unui obiect. Aceste caracteristici sunt luate în considerare pentru elaborarea tuturor pieselor, pentru a îmbunătăți calitatea vieții, cât și crearea unui comfort personalizat.