Materiale

Compania Mobistyle activînd de multi ani in acest domeniu a reusit să-și creze o varietate de materiale, sisteme si accesorii bine alese ce au fost evaluate in timp. De aceea, putem asigura calitatea si garanția produsului nostru.

Pal melaminat (EURODEKOR MFC) este materialul perfect pentru o varietate de aplicații de mobilier, ce prezintă un material fin, alcătuit dintr-o hîrtie decorativă care se aplica pe o placă din pal brut. Mobilierul din pal melaminat fata de celelalte materiale (MDF, lemn masiv, lemn stratificat) este la un preț accesibil și se folosește in stiluri mult mai minimalistice, căci  rezultă un material usor de executat in forme drepte, liniare. Paleta de finisaje, decoruri este foarte variată, de la finisaje, simple, fara textura, mate si lucioase, la finisaje texturate, imitatii de fibră lemnoasa și altele. Un mobilier executat din pal melaminat poate fi pus și mai mult in valoare prin modul de compunere si prin accesorizarea exterioară, prin mînere, plinte, iluminat si prin multiplele variante de combinații de culori si texturi in aceeași compoziție. Utilizat in mod corespunzător, pal-ul melaminat poate avea o durata mare de viata.

 

MDF (Placă fibroasă de densitate medie) are exact același tip de finisare cu excepția miezului din placă fibroasă (MDF vopsit, MDF furniruit, MDF infoliat, MDF melaminat).MDF-ul este un material ce  se poate utiliza pentru mobilarea a aproape tuturor zonelor dintr-o casa: bucatarii, bai, holuri, living-uri, dining-uri etc. Fiind un material care rezista in zonele cu umiditate ridicata cum sunt băile si bucătăriile, este foarte solicitat pentru producția acestor mobiliere. Are o durată mare de viată, în condiții normale de utilizare și intre ținere. 

Lemnul masiv spre deosebire de alte materiale utilizate în producția de mobilier , are cea mai mare durată de viață , fiind un materiale natural  , viu , ce necesită o deosebită atenție, cît și respectarea unor cerințe specifice. 

Accesorii  implică totalitatea detaliilor și elementelor ce contribue la execuția întregului obiect de mobilier , ce presupun nu doar estetica cît și funcționalitatea acestuia . Accesoriile reprezintă o gamă largă de elemente ce contribue fiecare prin funcția sa. Din punct de vedere decorativ pentru prelucrarea fațadelor, compania Mobistyle propune sticlă cu o mare gamă de alegere , perforațiile din MDF sau lemn, Faianța , Oglinda , cît și orice alte element. Din punct de vedere al sistemelor și furniturii  , se colaborează cu cele mai bune si verificate companii ( Blum , Hettich), ce garantează calitate și însași un produs ce presupune structura funcționalității.