Garderoba moderna

înapoi
Garderobă În stil Modern realizat de Compania Mobistyle
Comandă acum designul garderobei dorite în Spațiul Tău.
Zona garderobei este un spațiu fucnțional ce poate fi realizat ca un element estetic principal în dormitorul tau sau ca spațiu auxiliar.
În cazul dat zona de depozitare este opturată de un sistem de uși glisante Italiene cu profil și sticlă securizată tonată bronz, ce poate fi executată la comndă după design-ul dorit.
In showroom-ul nostru la realizarea garderobei sa optat pentru un amestec de materiale ce sau combinat între ele cum ar :
Carcasă executată din pal melaminat Cleaf Italian
Fațadă sertarelor MDF Bronz
Cît și încadrarea Ceramogranitului in spatele garderobei, ce a dat un aspect de Lux întregului spațiu.
Un factor important pe lîngă aspectul exterior al unui mobilier este organizarea corectă din punct de vedere funcțional a spațiilor de depozitare.
Compania noastră poate să vă ofere o gamă largă de sisteme și produse ce vor aduce un aport în organizarea garderobei dumneavoastră.
În cazul dat au fost prezentatate diferite mecanisme cum ar fi: Rafturi cu carcasă din lemn și sticlă ce pot fi staționare sau mobile, la fel sertare cu separatoare pentru diverse accesorii, sisteme petru umerare, și alte forme utile pentru păstrarea diferitor elemente vestimentare.
La execuția unui tip de mobilier individual se lucrează minuțios la încadrarea tuturor elementeleor necasare, unde designer-ul iginer vă propune o gamă largă de produse.